08-400 25 080 kontakt@skolmenyn.se

Om oss

Skolmenyn är en del av Stockholm Catering – ett familjeföretag med hjärta!

2008 startade vi – tre generationer Engström & Smålänning – Stockholm Catering genom att etablera vårt kök mitt i Årsta partihallar, allt för att få direkt närhet till dom bästa råvarorna. Redan samma år började vi leverera mat till skolor och förskolor runt om i Stockholm.

Anledningar att välja oss:
Vi skräddarsyr en smidig helhetslösning för er skolmat.
Vi lagar god och ärlig mat till bra priser.
Vi levererar maten själva med egna bilar och trevliga, kunniga chaufförer.
Vi finns alltid där för dig som kund och svarar gärna på frågor.

Jag som ansvarar för verksamheten heter Anders Engström, och har ett långt förflutet inom restaurang och eventverksamhet. Min personal har alla olika bakgrund, vad som krävs av alla som jobbar här är ett stort intresse för mat och människor, samt en brinnande passion att alltid söka det bästa resultatet.

Vi vill förbättra samtliga delar inom matservering till barn och ungdomar. Allt ifrån öppenheten om vad som serveras, till smaken på maten, till råvarorna, men inte minst synen på skolmat. Vi på Skolmenyn har en passion för mat som vi vill ska förmedlas till alla och framförallt de minsta! Om du har samma syn som oss på mat – hör av dig, så vi gemensamt kan fortsätta vårt arbete med att förbättra skolmaten.

Väl mött!
/ Anders Engström och personal

Du är alltid välkommen att slå mig en signal eller komma över på en fika om du är intresserad av vår skolmat eller bara har frågor om mat.

Skolmenyn är en del av

Bra villkor!

Självklart har vi kollektivavtal

– och goda finanser!
Ett cateringföretag att lita på!

 

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande eller slå oss en signal på

08-400 25 080

så tar vi det därifrån.

Vi hörs!
Anders Engström

Företag som anlitat Stockholm Catering: